Dyer

Dyert e Hyrjës

Modelet tona ofrojnë një gamë të gjerë opsionesh të dizajnit tërheqës dhe një standard cilësie të lartë. Një numër i madh ngjyrash dhe dekoreve hapin mundësi të pakufizuara për të projektuar hyrjen në mënyrë të plotësisë së specifikave tuaja.

Për më shumë
Dyer e Terrasës

Hapësirat e mëdha të dritareve i bëjnë dhomat të duken më të mëdha, tërheqin vëmendjen në çdo dizajn arkitekturor dhe sigurojnë ngushtësi maksimale për mbrojtje nga kushtet e motit dhe për sigurinë tuaj.

Për më shumë

Dyertë e një ndërtese bëjne përshtypje të menjëhershme për vizitorët.

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast