Roleta

Roleta INTERNORM shquhet për cilësinë e saj të lartë, sigurinë dhe rehatinë jashtëzakonshme.

Përveç mundësisë për t’i dhënë dhomave tuaja një ambient të errësuar, roletat janë të bukura dhe elegante, por gjithashtu ofrojnë izolim termik dhe rezistencë ndaj vjedhjeve.

Me veçoritë shtesë si mbrojtje e privatësisë, mbrojtja nga dielli dhe stuhia, duke bërë ato zgjedhjen e përshtatshme për një ambient të plotësuar dhe funksional.

Roleta Protex

Plotëson kërkesat të larta për të kursyer energji dhe lejon jetesë të rehatshme, edhe në ditët e nxehta të verës dhe me kornizen opcionale për insektet.

Roleta Protex Putzkasten

Instalimi i shpejtë dhe pa shkruajtje dhe mundësia për të shtuar një mbrojtës nga insektet e bëjnë atë zgjidhjen ideale për arkitekturën moderne.

Roleta Zhelozi

Me Roletat e jashtme veneciane, ju drejtoni dritën e ditës individualisht sipas nevojave tuaja dhe në të njëjtën kohë mbroni privatësinë tuaj.

Roleta Protex 2.0

Sistemi ideal për të përmbushur të gjitha kërkesat. Veçoritë e izolimit termik kontribuojnë në kursime të konsiderueshme të kostos së ngrohjes.

Madhësia I: 1,4 - 2,0 m
Madhësia II: 2,0 - 2,7 m
E disponueshme edhe si kuti pastrimi
Madhësia II: 2,7 - 3,5 m
E disponueshme edhe si kuti pastrimi

Përmirësoni kushtet tuaja të jetesës dhe mbroni veten nga moti, vjedhjet dhe fqinjët e zhurmshëm! Me PROtex 2.0, do të jeni në anën e sigurt në çdo aspekt. Pavarësisht nëse shtëpia juaj është e vjetër apo ndërtim i ri, një shumëllojshmëri e madhësive të kutive, një spektër i gjerë ngjyrash dhe përputhshmëria me të gjitha sistemet e zakonshme të dritareve e bëjnë PROtex 2.0 sistemin ideal të roletave për të përmbushur të gjitha kërkesat.

Thjesht përdorni funksionin e thjeshtë të rripit të thjeshtë të roletave PVC, për të mbajtur nxehtësinë brenda kur është jashtë ftohtë ose për të parandaluar ngrohjen e tepërt të brendshme në ditët e nxehta të verës.

Vlerat e larta të izolimit termik të këtij roletave kontribuojnë në një dizajn me efikasitet energjie dhe çojnë në kursime të konsiderueshme të kostos së ngrohjes.

 • Në dispozicion 3 madhësi të ndryshme
 • E disponueshme në variante të montuara në:
  • Mur
  • Të fshehura 
  • Sisteme veneciane
 • I përshtatshëm për dritare, dyer dhe dyer ashensore dhe rrëshqitëse
 • Zgjidhje kapëse e patentuar për instalim të shpejtë
 • Mund të zbatohet në lartësi elementësh nga 1,5 deri në 3,5 m
 • Mund të funksionoj përmes rripit, manivelit ose motorit elektrik
 • Një përzgjedhje e madhe ngjyrash i përshtatet të gjitha sistemeve të zakonshme të dritareve
 • Niveli i lartë i sgurisë hermetike
 • Vlerat e termoizolimit: < 0.8 W/m2K
 • Izolimi i zërit deri në 46 dB

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast