INTERNORM PLAST

Që objektet tuaja të duken bukur, të kenë qetësinë, ngrohtësinë dhe freskinë e dëshiruar, duheni të drejtoheni tek ne.
666
de

DECEUNINCK GERMANY

DECEUNINCK është një nga prodhuesit kryesor të Evropës për prodhimin e profileve PVC, si dhe shumë aksesorëve të tjerë. 

Më shume se gjysma e dritareve të instaluara në Gjermani janë bërë nga PVC kjo është kryesisht për shkak të efikasitetit të tyre të shuar të energjisë

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast