Dyer e Terrasës

DYER RRËSHQITËSE

Për dyert veçanërisht të mëdha të tarracës, dyert rrëshqitëse janë dizajni për t’u zgjedhur pasi këto mund të hapen lehtësisht.

Dyert rrëshqitëse hapen lehtësisht duke u lëvizur nëpërmjet shinave të vendosura në dysheme, duke u lejuar kalim pa pengesa dhe duke u nevojitur vetëm pak forcë për t’i zhvendosur në pozicionin horizontal.

Përveç rezistencës së lartë ndaj erës dhe mbrojtjes nga uji, dyert rrëshqitës  vendosin standarde në lidhje me izolimin termik me një vlerë Uf prej 1.3 W/m²K.

Gjithashtu dyert tona garantojnë stabilitet të lartë në bazë të një ri-forcimi të qëndrueshëm prej çeliku në kornizë dhe profil.

DYER RRËSHQITËSE

DYER BALLKONI DHE TË TERRASËS

DYER BALLKONI SI SISTEM RRËSHQITES

Inoutic-Balkon-und-Terrassenturen-als-Abstellschiebeanlagen

DYER BALLKONI SI SISTEM PALUES

wwwwwwwww

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast