Dritare

Dritaret Prestige

Një profile dritare me cilësi të lartë që ofron një balancë të shkëlqyeshme midis ekologjisë, dizajnit dhe funksionalitetit dhe plotëson standardet e larta të kërkesave të ndërtimeve moderne të sotme.c

Për më shumë
Dritaret Eforte

Një profil dritareje të segmentit premium që është i sigurt për të ardhmen dhe nuk bën asnjë kompromis në cilësinë dhe izolimin termik dhe me një vlerë efikase të izolimit termik të kornizës!

Për më shumë
Dritaret Elegante

Një zhvillim unik dhe i ri me një dizajn që fitoi çmimin dhe plotëson të gjitha kërkesat në lidhje me izolimin termik, pamjen minimale dhe miqësinë ndaj mjedisit.

Për më shumë
Dritaret tona janë zgjidhja perfekte për të gjitha kërkesat e instalimit në ndërtime të reja, ndërtime të vjetra ose për projekte rindërtimi.
 
Ato impresionojnë me jetëgjatësinë e tyre të gjatë, natyrën e tyre inovative dhe qëndrueshmërinë.

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast