Dyert e hyrjës

Sistemi i Dyerve të Hyrjës Eforte

Dera e përparme premium me një thellësi montimi 84 mm bën përshtypje me ndërtimin e saj jashtëzakonisht të qëndrueshëm, vlerat optimale të izolimit termik deri në Ud 0,8 W/m²K dhe dizajnin e rafinuar. Është opsionalisht i disponueshëm me një panel modern që mbulon brezin.

Për më shumë
Sistemi i Dyerve të Hyrjës Prestige

Sistemi i dyerve të përparme Prestige krijon ekuilibrin optimal. Ofron izolim termik mbi mesataren deri në Ud = 0,9 W/m²K, qëndrueshmëri jashtëzakonisht të lartë dhe një strukturë kornizë shumë të qëndrueshme.

Për më shumë

Derë e përparme është një element i rëndësishëm i shtëpisë që duhet të zgjidhet me kujdes dhe profesionalizëm.

Ajo duhet të përmbushë kërkesat e pronarit dhe të jetë në harmoni me stilin dhe karakterin e shtëpisë.

TIPARET E DYERVE TONA

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast