Dritaret Elegante

Sistemi i profilit Elegant është shumë i gjithanshëm dhe i pajisur me karakteristika të jashtëzakonshme të performancës. Vlerat e izolimit të kornizës së klasit të parë deri në Uf 0,90 W/m2K me përforcim çeliku dhe 0,85 W/m2K me teknologjinë novatore ThermoFibra me fibra xhami dhe thellësi të kornizës prej 76 mm ose 84 garantojnë fleksibilitet maksimal në ndërtesat e reja dhe rinovimet.

Me pamjen e tij të ngushtë, të hollë, të kombinuar me një sistem rruazash me xham kub, këndor, Elegant Abstract është një gjeneratë krejtësisht e re e dritareve të stilistëve.

Nga aspekti vizual, dritaret elegante dhe ato prej alumini duken praktikisht njësoj – të dyja u japin shtëpive një pamje elegante, elegante dhe moderne. Për këtë arsye, sistemi është një alternativë praktike, ekologjike ndaj dritareve të aluminit.

SPECIFIKIMET TEKNIKE​

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast