Dritaret Eforte

Eforte kushton rëndësi të veçantë termoizolimit modern, me thellësinë e montimit prej 84 mm. Kursimi i efektiv i energjisë është një nga sfidat më të rëndësishme të ditëve të sotme. Me përforcim të zakonshëm çeliku dhe pa masa izolimi shtesë, Eforte arrin vlerën e jashtëzakonshme Uf prej 0,95 W/m²K. Përveç guarnicioneve të zakonshme, një copë litari inovative në zbritjen e xhamit siguron izolim edhe më të mirë.

Xhamat e veçantë për xhamat e sigurisë më të trasha ose për izolim nga zhurma janë në dispozicion deri në 56 mm. Zgjedha e gjerë e ngjyrave dhe dekorimeve mbulon të gjitha kërkesat e dizajnit. Koncepti inteligjent i profilit Eforte do të thotë se mund të përdoret në ndërtime të reja dhe të vjetra. Nuk ka dyshim se dera e hyrjes së duhur është gjithashtu në dispozicion për të përputhur me dritaret tuaja Eforte.

Inoutic-Eforte-mit-grauem-Fensterprofil

SPECIFIKIMET TEKNIKE​

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast