Rreth Nesh

Nga viti 1999, me ritmin e zhvillimit të tjerëve, ndryshuam punën edhe ne. Tani bashkepunojmë dhe punojmë bashkë me prodhuesin më të njohur Gjerman INOUTIC. Gjigantin që drejton dhe dikton tregun e prodhimit të dyerve, dritareve dhe roletave nga plastika. Dritaret tona në vete kane bukuri, cilesi dhe siguri. Që gjithqka të ketë kuptimin dhe shijen e deshiruar, ejani dhe vizitoni puntoritë tona.
Ne ndihmojmë klientët tanë të krijojnë ambiente te bukura ne shtëpit e tyre të qëndrueshme, prodhimet tona janë të lehta për t’u kujdesur dhe të qëndrueshme me vlera të shkëlqyera izoluese termike.Eko-Bilanci i të gjitha produktet tona është i shkëlqyer dhe ato janë 100% riciklueshme në fund të jetës së tyre.
Për ne, ndershmëria është politika e vetme dhe ne përpiqemi për të përfunduar të gjitha projektet me integritet, jo vetëm me klientët tanë, por edhe furnizuesit tanë dhe kontraktorët. Me mijëra projekte të suksesshme në rripin tonë, ne jemi një nga kompanitë më të besuar të Dyerve dhe Dritareve në Kosovë
Ne zotohemi për të përfunduar të gjitha projektet brenda afatit kohor të përcaktuar me klientët tanë. Ne përdorim më të mirë të teknologjisë dhe mjeteve për të siguruar që të gjitha punët janë bërë shpejt, por edhe duke i dhënë vëmendje në detaje dhe për të siguruar çdo gjë është bërë në mënyrë korrekte.

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com