Sistemi i Dyerve të Hyrjës Prestige

 

Sistemi i dyerve të përparme Prestige bën një përshtypje përsosur me vlera izolimi termik mbi mesataren dhe qëndrueshmëri dhe siguri të jashtëzakonshme.

Një dizajn i veçantë i kornizës stabile garanton stabilitet dhe qëndrueshmëri të shtuar falë këndeve të profilave me armatim çeliku.

Një zgjedhje e gjerë e variantëve të dizajnit ju mundëson që dera juaj kryesore të jetë e projektuar plotësisht sipas dëshirës tuaj.

prestige

SPECIFIKIMET TEKNIKE​

SIGURIA DHE QËNDRUESHMËRIA E TESTUAR PËR 20 VJET PERDORIM

Dyert e hyrjes Prestige janë të testuara me cilësi për rreth 100,000 hapje dhe mbyllje. Kjo është e barabartë me afërsisht 20 vjet përdorim. Dhe dera do të jetë në përdorim për të paktën atë kohë!

Dizajni i qëndrueshëm i kornizës së këtyre dyerve të përparme është përmirësuar me përforcim çeliku me trashësi muri 2,5 mm dhe mbajtëse qoshe që përmbajnë pjesë zinku të derdhur.

Dera e përparme mund të pajiset gjithashtu me bravë integrale me shumë pika dhe pajisje speciale për mbrojtje të shtuar nga vjedhjet.

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast