Sistemi i Dyerve të Hyrjës Eforte

Sistemi i dyerve të përparme Eforte bën përshtypje jo vetëm me një vlerë të jashtëzakonshme Ud deri në 0,8 W/m²K, por edhe me dizajnin e tij të rafinuar.

Paneli opsional që mbulon brezin mund të jetë prej alumini, rrëshirë epokside ose xhami, në varësi të asaj që kërkohet.

Brezi i profilit mbulohet nga jashtë dhe siguron një sipërfaqe të lëmuar e të përkryer që thekson elegancën e zonës së hyrjes.

Eforte_front_door

SPECIFIKIMET TEKNIKE​

SIGURIA DHE QËNDRUESHMËRIA E TESTUAR PËR 20 VJET PERDORIM

Dyert e hyrjes Eforte janë të testuara me cilësi për rreth 100,000 hapje dhe mbyllje. Kjo është e barabartë me afërsisht 20 vjet përdorim.Dhe dera do të jetë në përdorim për të paktën atë kohë!

Dizajni i qëndrueshëm i kornizës së këtyre dyerve të përparme është përmirësuar me përforcim çeliku me trashësi muri 2,5 mm dhe mbajtëse qoshe që përmbajnë pjesë zinku të derdhur.

Dera e përparme mund të pajiset gjithashtu me bravë integrale me shumë pika dhe pajisje speciale për mbrojtje të shtuar nga vjedhjet.

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast