Dritaret Prestige

Zgjedhja e dritareve mund të ketë një ndikim vendimtar – në faturën tuaj të ngrohjes dhe mbrojtjen e klimës. Me Prestige, mund të jeni të sigurt për një ndikim pozitiv në të dyja. Me vlerat e tij termike mbresëlënëse dhe një thellësi montimi prej 76 mm, Prestige ju ofron një zgjidhje ekologjike dhe afatgjatë për t’iu përshtatur kërkesave kërkuese.


Kostot e ngrohjes mund të reduktohen deri në 40%, kur krahasohen dritaret me një xham dhe dritaret Internorm Plast me xham izolues të cilësisë së lartë.

SPECIFIKIMET TEKNIKE​

DOWNLOADS

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 1999 – 2023 INTERNORM Plast