Dritare

Prestige

Dritare me sistem të cilësisë së lartë që plotëson kërkesat e larta të ndërtimit modern me ekuilibrin e saj ideal ndërmjet ekologjisë, dizajnit dhe funksionimit.

Për më shumë
Eforte

Një sistem i dritareve në segmentin premium, i cili nuk bën kompromise në aspektin e cilësisë dhe izolimit termik dhe ka një kornizë izolimi të shquar.

Për më shumë
Elegante

Dritaret tona janë zgjidhje e përkryer për të gjitha kërkesat e instalimit në ndërtesa të reja, ndërtesa të vjetra, ose për projektet të ndryshme.

Për më shumë

Dritaret tona janë zgjidhje e përkryer për të gjitha kërkesat e instalimit në ndërtesa të reja, ndërtesa të vjetra, ose për projektet të ndryshme.

  • MBROJTJA NGA DIELLI
  • MBROJTJA E PRIVATËSISË
  • MBROJTJA E TERMIKE
  • MBROJTJA E ZËRIT

Korniza e një dritare luan një rol vendimtar në nxitjen e energjisë dhe izolimin termik me kosto efektive. Dritaret e PVC-ve vlerësohen në krahasim me dritaret prej alumini ose prej druri. Ata kanë vlera më të mira të izolimit dhe janë në gjendje të ulin kostot e energjisë dhe të ngrohjes. Ka një potencial veçanërisht të lartë të kursimit të energjisë kur përdoren korniza të dritareve PVC në standardin e shtëpisë. Sot, dritaret e shtëpive pasive mund të prodhohen në mënyrë efikase dhe me kosto efektive duke përdorur profilet më të përsosur të teknologjisë moderne të PVC-së dhe ato me xhama trefishtë.

Dritaret PVC ofrojnë avantazhe të dobishme të kostos në gjithë ciklin e jetës. Korniza e drurit janë përafërsisht 20-30% më të shtrenjtë se profilet e PVC-së, dhe dritaret prej alumini kushtojnë 30% më shumë që përfaqësojnë alternativën më të shtrenjtë. Bazuar në potencialin e lartë të kursimit të energjisë dhe minimumin e mirëmbajtjes gjatë gjithë jetës së shërbimit, më shumë se 50 vjet, shpenzimet gjithashtu janë investim afatëgjatë.

Plastika konsiderohej e lirë dhe u barazua me cilësi të ulët. Sot është e kundërta. Plastika, veçanërisht PVC, ka qenë prej kohësh një nga materialet më të rëndësishme dhe më të gjithanshme të kohës së sotme. Nga industria e ushqimit dhe pijeve në industrinë e automobilave deri në industrinë e ndërtimit: prodhimet plastike janë prova të ardhshme dhe efikase në energji.

Ndryshe nga dritaret prej druri, dritaret e PVC ofrojnë një jetë jashtëzakonisht të gjatë. Dritaret PVC nuk humbin kualitetin të lartë dhe funksionalitetin edhe gjatë viteve. Për shkak të jetëgjatësisë së gjatë prej të paktën 50 viteve, dritaret e PVC-së janë kështu një investim i shkëlqyer, madje edhe për ruajtjen e vlerës së një prone.

Dritaret e PVC janë 100% të riciklueshme dhe prandaj kursen burimet, ku janë 40% rezervave të gazit dhe naftës në botë. Përveç që janë të riciklueshme, qëndrueshmëria dhe niveli i ultë të ndotjes gjatë prodhimit të profileve të PVC ndihmojnë në krijimin e një ekotekuilibri të shkëlqyer dhe kontribuojnë në mbrojtjen e mjedisit. Në thelb konsumojnë më pak energji gjatë procesit të prodhimit në krahasim me dritaret prej drurit. 

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com