INTERNORM PLAST

Që objektet tuaja të duken bukur, të kenë qetësinë, ngrohtësinë dhe freskinë e dëshiruar, duheni të drejtoheni tek ne.
Play Video

Thyssen Group / INOUTIC

 

INOUTIC është një nga prodhuesit kryesor të Evropës për prodhimin e profileve PVC, si dhe shumë aksesorëve të tjerë. 

 

Më shume se gjysma e dritareve të instaluara në Gjermani janë bërë nga PVC kjo është kryesisht për shkak të efikasitetit të tyre të shuar të energjisë

E Hënë - E Shtunë
07:30 - 18:00
E Diel - Pushim

info @ internormplast-ks.com